Dentání hygiena

Předejděte tvorbě kazů a dalším onemocněním dutiny ústní

Zkušená dentální hygienistka

Bezbolestné odstranění zubního kamene a plaku

Doporučení správné péče o zuby i doma

Vhodné i pro děti

Správná péče o zuby je dokonalá prevence

Dentální hygiena je obor, díky kterému se zubní lékař může plně věnovat své zubní specializaci. Odstraňováním zubního plaku a kamene se zabývá naše dentální hygienistka, která vám navíc poradí, jak o zuby správně pečovat i doma.

Předejděte krvácení dásní, tvorbě kazů, zánětům a dalším onemocněním zubů s naší péčí. Navíc můžete naše doporučení předat svým dětem.

Čisté zuby jsou odolnější vůči kazům

Prohlídka

Při první návštěvě naší ordinace provede naše hygienistka důkladné vyšetření, při kterém zjistí přítomnost zubního plaku, zubního kamene popřípadě parodontitidy. Toto vyšetření nám umožní přesně stanovit zdravotní stav vaší ústní dutiny a naplánovat další kroky.

Doporučená péče

Individuální péče o zuby je nejlepší prevence pro dlouhodobé zdraví vašeho chrupu. Naše dentální hygienistka vám poskytne odborná doporučení, jak správně čistit zuby, jaké zubní pomůcky používat a jak se starat o dásně. Cílem je naučit vás správné techniky, které můžete snadno začlenit do každodenní rutiny.

Odstranění kamene a plaku

Odstranění zubního kamene a plaku je nezbytné pro prevenci zubního kazu a onemocnění dásní. Využíváme moderní technologie a šetrné metody, aby vaše zuby byly čisté a zdravé. Po odstranění plaku a kamene zanecháme vaše zuby hladké a bez povrchových nečistot.

Bezbolestné ošetření

V naší ordinaci Poladent se zaměřujeme na poskytování bezbolestného zubního ošetření, které je šetrné a efektivní. K odstranění pigmentací a nečistot z vašich zubů používáme rotační kartáček, který zajišťuje důkladné a jemné čištění.

Díky šetrnosti ošetření, můžete bez obav objednat i vaše děti. Naučí se tak správné techniky péče o zuby a vytvoří si pozitivní vztah k zubaři.

Dopřejte svým zubům péči

Udržujte svůj chrup v perfektním stavu. Odstranění zubního kamene, plaku, nečistot a odborné poradenství vám zajistí tu nejlepší péči.