Záchovná Stomatologie

Zachráníme vaše zuby a navrátíme zdravý úsměv

Efektivní odstranění zubních kazů

Bezbolestné ošetření v lokální anestezii

Opravy prasklých zubů

Léčba parodontitidy

Navštivte nás včas

Pokud váš zub postihne kaz nebo úraz, přichází na řadu záchovná stomatologie. Naším cílem je zachovat co nejvíce přirozené zubní tkáně a vrátit vám zdravý úsměv. Pokud není zasažen nervový systém zubu, většinu problémů lze úspěšně řešit pomocí zubních výplní.

Prvotřídní péče

Zubní kazy

Zubní kaz je jedním z nejběžnějších problémů, který může postihnout váš chrup. Nabízíme efektivní řešení pro odstranění zubního kazu a následnou obnovu zubu pomocí kvalitních výplní. Na základě rozsahu kazu vybereme optimální materiál, který zajišťuje dlouhou životnost a přirozený vzhled.

Oprava prasklého zubu

Pokud dojde k prasknutí zubu, je důležitý včasný zásah. Naši stomatologové provedou opravu prasklého zubu například pomocí výplní, fazet nebo keramických náhrad, které obnoví jeho strukturu a funkci. Používáme moderní techniky a materiály, které zajišťují pevnost a estetiku opraveného zubu, čímž minimalizujeme riziko dalšího poškození.

Léčba parodontitidy

Parodontitida je závažné onemocnění dásní, které může vést až ke ztrátě zubů. V počátečních stádiích provádíme důkladnou hygienu a léčbu, abychom zastavili progresi onemocnění. V pozdějších stádiích může být nezbytné doplnění kostní tkáně a použití zubních implantátů pro obnovu funkcionality a estetiky vaší ústní dutiny.

Komplexní ošetření

Moderní vybavení nám dokáže odhalit i miniaturní zubní kazy, čímž předejdeme složitějším zákrokům a výplním. Díky používání lokální anestezii je odstranění kazů, oprava prasklého zubu a léčba parodontitidy zcela bezbolestná.

Jsme připraveni pomoci i v pokročilých stádiích parodontitidy. Naše specializace zahrnuje augmentaci kosti a použití zubních implantátů, které efektivně řeší problémy spojené s úbytkem kostní hmoty a obnovují funkci i estetiku vašeho chrupu.

Zastavte se u nás

Předejděte komplikacím a zachovejte si zdravý úsměv s naší profesionální záchovnou stomatologií.