Estetická Stomatologie

Zapůsobte na své okolí krásným úsměvem

Estetické fotokompozitní výplně

Bělení vašich zubů

Keramické fazety – možnost měnit barvu a tvar

Lepení dentálních šperků

Sebevědomý úsměv

Zhotovujeme estetické fotokompozitní výplně, pomocí nichž lze upravit tvar či barvu zubů.

Změny barvy a tvaru lze rovněž dosáhnout i pomocí estetických keramických fazet. V naší ordinaci dále provádíme ordinační, kombinované či domáci bělení zubů a lepení dentálních šperků.

Přizpůsobíme se vašim potřebám

Estetické výplně

Pro estetické úpravy zubů nabízíme fotokompozitní výplně, které umožňují jemné doladění tvaru a barvy vašich zubů. Tyto výplně jsou ideální pro zakrytí drobných defektů a vylepšení vzhledu zubů. Pro ještě přirozenější výsledek používáme keramické fazety, které perfektně ladí s přirozeným vzhledem vašich zubů a poskytují dlouhotrvající estetický efekt.

Lepení šperků

Přidejte svému úsměvu osobní dotek s dentálními šperky. Naše služby zahrnují profesionální lepení šperků na zuby, které vám umožní vyjádřit svou jedinečnost.

Bělení zubů

Obnovte zářivost svého úsměvu s našimi bělicími službami. Nabízíme ordinační bělení, které poskytuje rychlé a viditelné výsledky, kombinované bělení pro dlouhotrvající efekt a domácí bělení pro flexibilní aplikaci v pohodlí vašeho domova. Naši zubaři vám rádi poradí, která metoda bude pro vás nejvhodnější.

Krásný úsměv

Rádi vám pomůžeme na cestě za sebevědomým úsměvem a originalitou.

Kontaktujte nás a zjistěte, jak vám naše odborné služby mohou pomoci.