Protetická Stomatologie

Už žádné skrývání zubů při mluvení nebo fotografování

Obnovení zářivého úsměvu a životního standardu

Jsme specialisté na zubní implantáty

Fixní i snímatelné zubní náhrady

Dokážeme nahradit kompletní zubní řadu

Usmějte se naplno

Při ztrátě zubů jsme schopni zhotovit vysoce estetické a funkční fixní nebo snímatelné náhrady pomocí moderního přístrojového vybavení včetně intraorálního scaneru 3shape.

Pomůžeme vám obnovit zářivý úsměv a životní standard. Podle vašich potřeb vám zhotovíme zubní náhrady, které vám dokonale padnou.  

Protézy

Snímatelné náhrady, známé také jako protézy, jsou ideálním řešením pro pacienty, kteří přišli o větší počet zubů nebo potřebují celkové náhrady.

Částečné protézy: Vhodné pro pacienty, kteří ztratili několik zubů, ale stále mají zdravé zuby, které mohou sloužit jako opora.

Celkové protézy: Určené pro pacienty, kteří přišli o všechny zuby v jedné nebo obou čelistech. Naše celkové náhrady poskytují přirozený vzhled a pohodlí.

Protézy jsou levnější variantou nahrazení zubů. Díky modernímu vybavení dokážeme zhotovit protézy přesně podle vašich potřeb včetně odstínu. 

Zubní korunky a můstky

Zubní korunky

Chybí vám zub? Zubní korunky jsou ideálním řešením pro opravu a ochranu poškozených zubů. Mohou být použity na zuby, které jsou oslabené, zlomené, nebo mají velké výplně. Naše korunky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují pevnost a estetiku odpovídající přirozeným zubům.

Zubní můstky

Pokud jste přišli o větší množství zubů, dokážeme ho nahradit zubními můstky. Můstky se upevňují na okolní zuby. Naše zubní můstky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a přirozený vzhled.

Dentální implantáty

Zubní implantáty jsou nejstabilnější a nejpřirozenější zubní náhradou. Pomáhají zachovat kontury tváře, redukují zánik kosti a umožňují správné žvýkání potravy. Navíc při správné péči vám vydrží celý život.

V případě ztráty většího množství zubů nabízíme full arch neboli náhradu celého dolního či horního zubního patra.

Kontaktujte nás

Ceny zubních náhrad se odvíjí od řady proměnných faktorů. Zastavte se u nás na prohlídku. Naši lékaři s vámi proberou možnosti léčby.