Stomatologická chirurgie

Obnovte svůj zářivý úsměv s námi

Výkony provádíme v lokální anestezii

Vytrhnutí zubu, doplnění kosti

Zubní implantáty

Svěřte se do rukou odborníků

V Poladent se specializujeme na zubní chirurgii, provádíme vytrhnutí zubu, doplnění kosti, zubní implantáty, celkové rekonstrukce úst a další. Vše potřebné zvládneme na naší ordinaci. Naše dlouholetá praxe, moderní zařízení a pokročilé metody nám umožňují poskytovat špičkovou péči přímo v naší ordinaci.

Navštěvují nás pacienti z Prahy i Německa, protože vědí, že u nás dostanou kvalitní péči.

Všechny chirurgické výkony provádíme bezbolestně v lokální anestezii, taktéž v šetrné intraligamentární anestezii podávané pouze ke konkrétnímu zubu.

Pacienti od nás odchází s krásným úsměvem

Zubní implantáty

Zubní implantáty představují nejlepší fixní řešení pro náhradu chybějících zubů. Nabízíme individuální přístup a precizní zpracování, které vám zajistí přirozený vzhled, řešení na celý život a zvýšení životního standardu. Navrátíme vám zpět váš úsměv. 

Celkové rekonstrukce

Pokud vám z nějakého důvodu chybí více zubů, nabízíme moderní řešení v podobě kompletní náhrady horní nebo dolní čelisti tzv. full arch.  Metody All-on-4 a All-on-6 umožňují kompletní rekonstrukci čelisti pomocí čtyř nebo šesti implantátů. 

Extrakce zubu

Extrakce, také trhání zubu je jednoduchý zákrok, ke kterému však přistupujeme pouze v případě, že není jiná možnost. Naším cílem je vždy záchrana vašeho zubu. Zajišťujeme co nejrychlejší a bezbolestný průběh vyjmutí zubu.

Žijte znovu naplno

Nenahrazení chybějících zubů může mít závažné estetické a zdravotní důsledky. Může ovlivnit nejen vzhled vašeho úsměvu, ale také celkovou strukturu vašeho obličeje. 

Tomu všemu můžete předejít pomocí našich dentálních implantátů. Investujte do sebe s našimi zubními implantáty a získejte zpět své sebevědomí, zdraví a životní komfort. S metodami All-on-4 a All-on-6 můžete nahradit více zubů efektivně a úsporně díky minimálnímu počtu implantátů.

Profesionální ošetření

Pokud potřebujete odbornou zubní chirurgii nebo zubní implantáty, neváhejte nás kontaktovat.

Poskytneme vám profesionální péči a pomůžeme získat zpět krásný a funkční úsměv.