Estetická medicína

Atraktivní a mladiství vzhled

Aplikujeme BTX přípravky k řešení mnoha problémů

Odstranění vrásek

Uvolnění žvýkacích svalů

Odstranění Gummy smile

Dokonalý a estetický vzhled

V Poladent nabízíme profesionální aplikaci botulotoxinu – BTX, který je vysoce účinným řešením pro řadu estetických a zdravotních problémů. Díky našim zkušeným odborníkům a moderním postupům vám pomůžeme dosáhnout požadovaného vzhledu.

BTX využíváme k řešení mnoha problémů, jako je například nadměrné zatínání žvýkacích svalů, korekce gummy smile nebo korekce vrásek.

Celkové omlazení vašeho vzhedu

Žvýkací svaly

Nadměrné zatínání žvýkacích svalů (bruxismus) může způsobovat nepříjemné bolesti čelisti a hlavy. Pomocí botulotoxinu dokážeme účinně uvolnit tyto svaly a ulevit vám od bolestí. Zároveň zabráníme dalšímu poškození zubů.

Vyhlazení vrásek

Botulotoxin je známý svým účinkem na zmírnění vrásek. Vyhladíme vám mimické vrásky, jako jsou vrásky na čele, mezi obočím a kolem očí, čímž vám dodáme mladistvější a svěžejší vzhled.

Gummy Smile

Gummy smile, tedy nadměrné odhalování dásní při úsměvu, může být estetickým problémem pro mnoho lidí. Aplikací BTX dokážeme snížit nadměrnou aktivitu svalů, které zvedají horní ret, což vede k přirozenějšímu úsměvu.

Navštivte nás

Nad rámec svých dentálních služeb nabízíme také aplikaci BTX našimi zkušenými lékaři. Pokud máte zájem o celkové omlazení vzhledu, neváhejte nás kontaktovat.